Nemzetféltő aggódásában adóval sújtaná a kormán a portához fuvarozókat - Monarchia

Nemzetféltő aggódásában adóval sújtaná a kormán a portához fuvarozókat

2017.03.14. | Szerző: Tamás J. Bertalan | Címkék: tesco adó lázár jános

milkman2.jpg

 

Megzamináltuk, mire föl találta ki a különös tervezetet a fölsőház, s biza furcsa elgondolásba botlottunk!

 

A portékát szállító négykerekű masinák kibocsátotta gázokra és gőzökre való hivatkozással felsőbb tanácsosaink oly javaslattal álltak elő, miszerént mindennemű szatócsság, mely ilyetén járműveket üzemültet, a jövőben járandóságot fizessen az állam felé, ellensúlyozandó a dögletes bűzt, mellyel szennyeződik általuk a lég.

 

A Monarchia értvesülései szerént azonban más is van a dolog megett, méghozzá a nemes atyafiak aggódása nemzetünk keresztény értékei, és annak legfőbb letéteményese, a család szentsége iránt. Érvelésük sarokköve, hogy a háziasszonyok könnyedén elcsábulnak, ha jóképű tejesemberrel, vagy a nagyobb bótok hordáraival kokettálnak, s ennek a szodómikus gyakorlatnak ezáltal véget kell vetni, mert romba döntheti a magyar famíliák egységét.

 

milkman3.jpg

 

Így bizon minden jóérzésű férfiember beláthatja, hogy az intézkedés igencsak kívánatos, épp annyira, amennyire az asszonkája! 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://monarchia.blog.hu/api/trackback/id/tr3412338657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása