Becstelen táncz revü a világi varietében - Monarchia

Becstelen táncz revü a világi varietében

2013.08.28. | Szerző: Pereszlényi Péter Pál | Címkék: meme miley cyrus vma

Az ifjúságot szerfölött megható Kabaré Előadók Amerikánus koronázása esett nemrégiben. Pompázatos díszítmények közepette parádézott a nagyvilág dalnoki veleje, a morze kurír mégis a rakoncátlan Mademoiselle Miley Cyrus de Montana kuplé tánczától volt hangos.

miley-cyrus.png


Az orczátlan céda nem átallotta még a bokáját is felfedni a nagyérdemű előtt!


A régmúlt hiedelmei szerint a komoly s kevés beszédű tánczos és dalnok leányt kifordította jelleminek szokásábul a pompázatos világlátás, s a porond megett mérgezett kemikáliák állandó kebelezése rontották fesletté. Indiai s még távolibb világok porait hinté lelkének romlása végett. Egyes hírvivők láták, hogy khinai ópiát barlangok állandó vendége.  

Borzasztó s barbár feslettsége a varieté teljes népességét megzavará s a morze kurír mindenségét arra sarkaltatta, hogy vicczes karikírozás által becstelenítse tovább de Montana kisasszony hírnevét.   



A bejegyzés trackback címe:

https://monarchia.blog.hu/api/trackback/id/tr985480563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása